Lees alles over deze trendy, super sterke en bovendien luchtzuiverende Cupido™ Spathiphyllum
Lees alles over deze trendy, super sterke en bovendien luchtzuiverende Cupido™ Spathiphyllum

Laat u overtuigen van het ‘Clean air’ principe van onze Cupido™ Spathiphyllum!

Als u de Cupido™ Spathiphyllum al kent dan weet u dat dit een hele stijlvolle, trendy plant is.

Bovendien is hij heel sterk! Misschien weet u ook dat de Cupido™ Spathiphyllum een sterk luchtzuiverend vermogen heeft, en daardoor ook nog eens heel gezond is. Wilt u nog meer weten, kijk dan gerust eens rond op deze site!
Als u de Cupido™ Spathiphyllum nog niet kent, dan kunt u op deze site kennis maken met de vele aspecten van de Spathiphyllum zoals het assortiment, de verzorgingsinformatie en tips en trends voor in elk interieur.

Bekijk de Cupido familie

Herkomst

De Spathiphyllum heet ook wel de lepel- of vaantjesplant. Hij is van oorsprong afkomstig uit Colombia en Venezuela en behoort tot het soort Aracaea. In 1870 is de Spathiphyllum in Europa geïntroduceerd. De rechtopstaande witte bloemen zijn kenmerkend voor deze plant.

Bloemen
De bloemen van Spathiphyllum zijn altijd wit, maar verschillen in grootte en aantal per soort. Hoe groter de plant hoe groter de bloemen, maar ook dit is afhankelijk van de soort. Sommige Spathiphyllum planten hebben licht geurende bloemen.

Variëteiten
Spathiphyllum Cupido™ is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Deze hebben met elkaar gemeen dat ze rijk bloeien, een compacte plantopbouw en een lange houdbaarheid hebben. Elk variëteit heeft zijn unieke eigenschappen zoals de grootte van de bloem of de grootte of vorm van het blad en deze zijn gecombineerd met de meest geschikte potmaat.

Veelgestelde vragen
Lees hoe u het langst kunt genieten van uw Cupido™ Spathiphyllum